3. PET Kupa sajtóesemény

a fenntartható bolygónkért

3. PET Kupa sajtóesemény

May 11, 2015 környezet 0

PET KUPA2015-ben a három éves PET Kupa minden eddiginél nagyobb, közel 20 hajóból álló flottával vág neki a Tiszának, hogy felvegye a harcot a folyót minden évben sújtó hulladékáradattal. Ez alkalomból a PET Kupa meghívja Önt különleges, rekordkísérlettel egybekötött sajtótájékoztatójára, melyre 2015. június 24-én szerdán 09:30-tól kerül sor Budapesten, az Újpesti-öbölben.


A sajtótájékoztatón Vereczkei Ákos többszörös olimpiai bajnok kajakozó, a 2015-ös PET Kupa védnöke gyorsasági rekord felállítására tesz kísérletet egy 100%-ban pillepalackokból készült kajak segítségével. A CsakPET (tervező, építő: Nagy Máté) 2014-ben több mint 100 folyamkilométert tett meg a Tiszán és elnyerte a 2. PET Kupa leggyorsabb hajójának járó címet. A rekordkísérlet után a vállalkozó kedvű újságíróknak lehetősége nyílik személyesen is kipróbálni az egyszemélyes PET hajót, és megismerkedhetnek a 3. PET Kupa csapataival és célkitűzéseivel.

petkupa

Helyszín: Budapest, Meder utca 12. Angyalföldi Vízisport Egyesület telephelye, 1138. Google térkép, Parkolás: A telephely előtt, ingyenesen, Megközelítés BKK-val: M3 Gyöngyösi utcai megállótól 5 perc gyalog (Duna Pláza), vagy a BKK hajó Meder utcai megállója